julebilderSnart baker vi pepperkaker,kjøper julegaver og sender JULEKORT. Idag er det akkurat tre måneder til julaften. Hva med å ta julekortbilder i herlige høstfarger? Ta kontakt så avtaler vi tid for fotograferingen.

Har noen timer jeg kaller “mini-time”  Da setter jeg av 30 minutter til fotograferingen. Så klesbytte blir ikke mulig. Fotograferingen gjøres i studio, eller utenfor i nærområdet.

Fotograferingen koster kr 590. – Om dere vil utvide pakken slik at den inkluderer bildefiler, så kan dere det. Da er det kr 2500 for 5 bildefiler til fritt bruk, og 250 kr for hver bildefil utover de 5.

Dager som er satt av til “mini-time” fotograferinger er i første omgang lørdag 1.november, søndag 2.november, lørdag 8.november, søndag 9 november

Det er flere enn vår familie som har “litt utvidet familie” – Og sikkert flere som har besteforeldre ( og andre) som har “alt”. Julaftens høydepunkt i vår familie er barnebarnbildet. I år blir det 4.året vi skal lime inn et gruppebilde av barna i besteforeldrenes barnebarn-album. Her er de forrige årenes bilder. Som dere ser av det siste bilde var det ikke like lett å samle alle barna i fjor, da to bodde i Tyskland, og femtemann fremdeles var i mammans mage. Men vi løste det på et vis og.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply